Counter-Strike: Global Offensive’in Artık Yepyeni Bir Haritası Var

Counter-Strike: Global Offensive’in Artık Yepyeni Bir Haritası Var

Valve’den, Counter-Strike’a yeni bir eklenti daha: Global Offensive’in yeni harita sıralamasını duyurdu. ‘Canals’ diye adlandırılan harita, tarihi bir İtalyan şehirini yansıtıyor ve “gerçek dünya ortamlarına’’ dayanıyor. Haritanın geleceği geçen sene oyuncuların dosyalarda Canals’a ait bilgiler bulmasıyla gündeme gelmişti ve işte nihayet çıktı.

“CT tarafı geniş, geniş bir açık alandan ibaretken, Teröristlerin kontrolündeki bölge hilal şeklinde ve daha küçük bir alan ve her bomba bölgesine birden fazla yaklaşma fırsatı sunuyor. Harita gerçek dünyadaki bir yere dayanıyor olsa da, estetik oyuncuların görünürlüğü için kasıtlı olarak temiz ve düzenli.

Ayrıca, topluluk harita yapımcıları tarafından kolayca kullanılsın diye, çevresel modellerin birçoğu modüler bir yapıda inşa edilmiş. Güncelleme, Phoenix Terörist oyuncu modelinin “karakter görünümünü korumak ve genel görsel doğruluğunu artırmak” amacıyla görsel bir gelişmede sağlayacak. Son olarak, topluluk tarafından tasarlanan 17 yeni silah içeren yeni bir Spektrum Örneği de var.