Counter-Strike: GO ‘Operation Hydra’ etkinliği daha ayrıntılı bir şekilde açıklandı!

Counter-Strike: GO ‘Operation Hydra’ etkinliği daha ayrıntılı bir şekilde açıklandı!

Valve, Eylül ayına kadar haftalık olarak gerçekleşecek olan Counter-Strike: Global Offensive ‘Operation Hydra’ etkinliğini duyurdu. Bu etkinlikler “klasik oyun kurallarında değişiklikler” içeriyor ve hem rahat hem de rekabetçi yeni haritalar üzerinde oynanacak.

Bu etkinlikler çoğunlukla yukarıda bahsedilen değişiklikleri içeriyor. Örneğin, Wingman, 2v2’lik en iyi 16 formatında iken, Weapons Expert, 5v5 en iyi 30 formatında ve oyuncu sadece bir kez silah satın alabiliyor. Diğer değişiklikler savaş oyununa yakışır şekilde. Mesela etrafında bomba imha kiti bulunduran Ağır Saldırı Süveti onlardan biri.

Bu arada Headshots Only isminden de anlaşıldığı gibi kafadan vurmalı bir savaş oyunu’dur; Avcılar-Toplayıcılar ise, her oyuncunun öldüğünde oyunu kazandırmak için toplanabilen asker künyesi düşürdüğü bir moddur, son olarak Stab Stab Zap modunda sadece bir bıçak, şarjlı Zeus ve el bombaları bulunur.

Elbette, kazandığınız XP’yi artıran 5.99 Dolarlık “tüm erişim” ekini satın alabilir, aynı zamanda sizin ve bir arkadaşınızın bir dizi görevle oynadığı yeni bir Guardian kampanyasını da ekleyebilirsiniz(önsezilerle çok düşman vurmanız gerekecek). Ayrıca her zamanki gibi yeni silah görünümleri, kutular ve daha fazlası da bulunmakta.