Crystal Dynamics, Bir Sonraki Tomb Raider İçin Lara Croft’a Yeni Bir Bakış Açısı Sundu

Crystal Dynamics, Bir Sonraki Tomb Raider İçin Lara Croft’a Yeni Bir Bakış Açısı Sundu

Ünlü aksiyon-macera serisi Tomb Raider, her zaman genç mezarcı Lara Croft’un, aslında askıya alınmış bir durumda bulunuyordu. 2018 yılından beri franshizde yeni oyunlar çıkmamış ve sadece son zamanlarda devam oyunu ile ilgili resmi haberler ortaya çıktı. Bu yeni oyunun geliştirmesi tekrar Crystal Dynamics tarafından yapılmaktadır. Stüdyoda yaşanan kısaltmalara rağmen, geliştiriciler oyun üzerinde hala aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve bugün sevilen kahramanın yeni tasarımını tanıttı.

Crystal Dynamics stüdyosundan geliştiriciler, resmi Tomb Raider web sitesinde Lara Croft’un yeni bir sanatını yayınladı. Yeni çizim, ikonik kahramanın tanınabilir kısa şortlu ve iki tabancalı tasarımını sergiliyor.

Yayınlanan sanatın “tek bir” bakış açısını yansıttığı bildiriliyor. Muhtemelen geliştiriciler bu ifade altında, oyunculara yeni resmi kahraman görünümünü gösterdikleri anlamını taşıyor. Muhtemelen, Lara’nın Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen yeni Tomb Raider oyununda bu tasarımda veya buna benzer bir tasarımda ortaya çıkacağı düşünülüyor.