Cuphead Güncellemesi Gizli Patronlar Ekledi

Cuphead Güncellemesi Gizli Patronlar Ekledi

Cuphead Güncellemesi

Cuphead Güncellemesi

Cuphead‘in en yeni sürümü olan 1.2 güncellemesi yayındadır. Solo mücadelede Cuphead veya Mugman olarak oynamayı tercih etme gibi oyuna yaşam kalitesi için birkaç iyileştirme ekledi. Ancak, güncelleme çok daha ilginç bir şey getirdi: gizli patron savaşları.

Kesin olarak gizli patron sayısı onaylanmadı, ancak YouTuber ProsafiaGaming üç tanesini buldu. Bunlardan ilki Isle One’ın The Root Pack’inde, ikincisi Isle Two’nun Djimmi the Great’sinde ve üçüncüsü Isle Three’nin Sally Stageplay’inde bulunabilir. Her gizli patrona erişmek için, belirtilen patron savaşlarında belirli anlarda belirli eylemleri gerçekleştirmeniz gerekir.

The Root Pack‘de, dev soğan görünene kadar normal şekilde oynayın. Ona hiç saldırmayın ve sonunda ortadan kaybolacak. Dev havuç ile mücadelenin son aşamasında, kızgın bir turp ortaya çıkacak.

Djimmi the Great‘te gelecek olursak, üçüncü aşamaya gelene kadar (sizi taradığı yere kadar) patronunuzla istediğiniz şekilde savaşın. Üçüncü aşamanın sonunda en küçük uçak formuna dönüşün ve normal büyüklükte bir Cuppet ile bir sonraki rauntta bir mücadeleye katılmak yerine, savaş yapmak için mini bir versiyon ortaya çıkacak.

Sally Stageplay ise, oldukça hastalıklı bir gizli patronu barındırır. Patron savaşı sırasında, Sally’yi görmezden gel ve gelen kalpleri savuşturun. Sonra soldaki melek platformuna atlayın ve çatlama sesi duyana kadar orada kalın. Şimdi aynı şeyi sağdaki melek platformunda yapın. Tavan düştüğünde ve Sally’nin kocası öldüğünde geldiğini anlayacaksınız. Normal olarak devam edin ve Sally’nin ölü kocası, ikinci-son aşamada savaşa katılmak için mezardan doğacak.