Cyberpunk 2077 İçin Önemli Bir Yama Yayınlandı

Cyberpunk 2077 İçin Önemli Bir Yama Yayınlandı

Cyberpunk 2077, tatil döneminden önce bir güncelleme daha aldı. 

CD Projekt Red, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana Cyberpunk 2077 yamalarını düzenli olarak piyasaya sürüyor. Son olarak yayınlanan yama artık PC'de ve konsollarda mevcut. Bu güncellemelerde çoğu zaman olduğu gibi, belirli sorunları ele aldığı için içerikleri olduka küçük.

Son yayınlanan yama 1.06'nın ele aldığı en büyük değişiklik, genellikle dosya boyutu 8MB'yi aştığında meydana gelen PC'de dosya kaydetme bozulması için bir düzeltme getirmesidir. Düzeltme, gelecekte bunun olmasını önlemek için dosya boyutu sınırını kaldırıyor, ancak bu sorundan dolayı hatalı olan kaydettiğiniz dosyaları düzeltmez.

1.06, PS4 ve Xbox One için belirtli kilitlenme durumlarını önlemek için bellek yönetimini iyileştirir. Hem PC hem de konsollar, bu önemli düzeltmeden yararlanır, bu da Dum Dum'un Totentanz girişinde artık kaybolmayacağı anlamına gelir.

Cyberpunk 2077, piyasaya sürüldüğü günden itibaren eleştrilen odağında oldu. Profesyonel eleştirmenler tarafından yayınlanan incelemelere rağmen oyun, o zamandan beri PS4 ve Xbox One'daki zayıf performansı nedeniyle sıkıntılar yaşadı. Daha sonra oyunun PlayStation Store'dan kaldırılması ise oldukça şaşırtırıcı bir gelişme oldu.

Tüm bu detaylara rağmen CD Projekt Red, oyunun lansmanından bu yana 13 milyonun üzerinde satış yaptığı bu hafta içerisinde açıkladı.