Cyberpunk 2077 için yeni güncelleme, Razer fareleri kullanılırken ortaya çıkan oyundaki hataları gideriyor.

Cyberpunk 2077 için yeni güncelleme, Razer fareleri kullanılırken ortaya çıkan oyundaki hataları gideriyor.

CD Projekt RED stüdyosundan geliştiricilerin söz verdiği gibi, Cyberpunk 2077’nin teknik durumunu izlemeye devam ediyorlar ve resmi destek durmasına rağmen güncellemeler yayınlamaya devam ediyorlar. Dikkatlerini çeken olay ise oyunun sadece Razer fare kullanan oyuncuları etkileyen oldukça garip bir hata ortaya çıkmasıydı. Razer farelerdeki yan tuşları kullanırken kritik hatalar meydana geliyordu, ancak bu sorunu zaten çözmeyi başardılar.

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için oyun sürümünü değiştirmeyen yeni bir güncelleme yayınladıklarını belirtti. Yama, sadece Razer farelerindeki yan tuşlara eylem atanmışken oyun içinde meydana gelen hataları gidermeyi amaçlıyor. Sorunun ne olduğu geliştiriciler tarafından açıklanmadı, sadece oyunculara güncellemeleri kontrol etmelerini ve oyunun stabilitesini artırmak için yamayı indirmelerini önerdiler, hatta Razer cihazlarını kullanmasalar bile.

Aynı zamanda geliştiriciler, güncellemenin Cyberpunk 2077 için kullanıcı modifikasyonlarını kısmen etkileyebileceğini belirttiler. Oyuncu topluluğundan buna dair henüz bir onay alınmadı. Mod yazarları, dosyalarının yeni güncellemeden sonra doğru şekilde çalıştığını garanti ediyorlar.