Moon Studios, İlk Büyük Yama ile No Rest for the Wicked’in Sistem Gereksinimlerini Düşürdü.

Moon Studios, İlk Büyük Yama ile No Rest for the Wicked’in Sistem Gereksinimlerini Düşürdü.

Moon Studios, erken erişimde bulunan No Rest for the Wicked versiyonu için performansı artıran ilk büyük yamayı yayınladı. Ayrıca, oyunun PC için sistem gereksinimlerini düşürmeye karar verdiler.

Yama ile başlayalım. Bu yama sayesinde oyun, geniş bir grafik ve işlemci yelpazesinde çok daha pürüzsüz bir şekilde çalışacak. Artık oyunda özellikle yoğun bölgelerde gezinirken eskisinden daha az kasma yaşamayacaksınız. Ayrıca oyunun daha hızlı yüklenmesi sağlandı, böylece sinir bozucu takılmaları görmeyeceksiniz. Ayrıca, sık kullanılan nesnelerin ön yüklemesi eklendi, bu da oyun sırasında performans düşüşünü daha da azaltıyor.

Yama ayrıca akış performansını artırmak için ek sistemler de getiriyor. Ayrıca, iç hataların hızlı ve sürekli bir şekilde ortaya çıktığı çeşitli durumlar da düzeltildi, bu da potansiyel performans düşüşüne neden oluyordu. Ama bekleyin, işte daha bitmedi. Güncelleme, oyunun çeşitli mikrofizik nesnelerini optimize ederken, önceden yerleştirilmiş ve dinamik düşman ragdoll fiziklerini ve büyük miktarda ağ ve dokuları da düzenliyor.

Yani, güncellenen PC özelliklerine göre, oyuncuların artık Intel Core i5 8400 veya AMD Ryzen 5 2600, 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX Vega 56 gereksinimleri olacak. Bu PC özellikleriyle, oyunu 1080p/30fps performans modunda çalıştırabilirsiniz.

1080p/60fps kalite modunda oynamak istiyorsanız Intel Core i7 11700K veya AMD Ryzen 7 5800X, 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce RTX 2060 veya AMD Radeon RX 5600XT gerekecek.

Ayrıca, Rusça yerelleştirme ve oyundaki birçok diğer yön üzerinde iyileştirmeler yapıldı. Buradan No Rest for the Wicked için bu ilk büyük güncellemenin tam değişiklik listesini bulabilirsiniz.