IGN’in eski baş editörü, Bloodborne’un PC ve PS5 için kesinlikle geliştirildiğini doğruladı.

IGN’in eski baş editörü, Bloodborne’un PC ve PS5 için kesinlikle geliştirildiğini doğruladı.


Bugün Dreams’in iptal edilmesi hakkında yapılan tartışmada eski IGN editörü olan Imran Khan, daha önce birçok kez güvenilir içeriden bilgi paylaşmıştı, Bloodborne’un PC ve PS5 için bir aşamada geliştirildiğini doğruladı.

Gazeteci, bu konuda yıllardır herhangi bir bilgi almadığını belirtti ancak Lance McDonald’ın sözlerini doğruladı ve portun gerçekten planlandığını söyledi. Bazı kullanıcılar, geliştiricilerin portlama konusunda bazı zorluklarla karşılaşmış olabileceğini düşündüler. Diğer kullanıcılar ise, FromSoftware ile oyun geliştirme konusunda yardımcı olan Sony Japan Studio’nun portun geliştirildiğini düşündüler ancak Sony’nin 2021’de stüdyoyu kapattıktan sonra Bloodborne’un portunun iptal edildiğini veya askıya alındığını düşündüler.

Her ne olursa olsun, Bloodborne’un portu hala PC kullanıcıları tarafından en çok talep edilenlerden biri ve Playstation 5 sahipleri, sevdikleri oyunu yüksek çözünürlük ve 60 kare desteği ile görmekten mutluluk duyarlar. Sony’nin “kardeş” Bloodborne’u Until Dawn olarak taşımasına karar verdiği göz önüne alındığında, Bloodborne’un port şansı hala devam ediyor.