Cyberpunk 2077 oyununda oyuncu gizli bir mesaj keşfetti.

Cyberpunk 2077 oyununda oyuncu gizli bir mesaj keşfetti.

Cyberpunk 2077 oyuncularından biri, oyundaki oldukça güncel bir konuyu işaret eden gizli bir mesajı keşfetti, bu da Latince yazılmış gizli bir mesajda gizlenmişti.

Kullanıcı CommercialLeg2439, Pasifik’te, tam olarak Grand Imperial Mall alışveriş merkezinde gizli bir mesaj buldu. Night City’de güneş battığında, alışveriş merkezinin ışıkları parlıyor ve bunlardan sadece birkaçı gerçekten yanıyor.

Grand Imperial Mall yerine tabelada “gra d imperi l mali” yazıyor. Hayranlar, bunun tam olarak nasıl çevrileceği konusunda biraz tartıştılar, ancak “gra imperi mali” “kötü yönetim sayesinde” anlamına geliyor. Başka bir olası çözüm ise “d” harfini bırakmak, bu da “kötü yönetimin derecesi” anlamına gelir. Bir kullanıcı hatta rastgele “l” harfinin Romalı rakamı 50 olduğunu öne sürdü, bu da “50 kötü yönetim derecesi” veya “50 kötü hükümet sayesinde” gibi bir şey anlamına gelir, bu da Amerika’nın 50 eyaletine gönderme yapar.

Her ne olursa olsun, gizli mesaj, Cyberpunk 2077’nin ana temasına çok iyi uyuyor – sıradan insanların sistematik olarak yasalara ve üzerlerinde yükselen şirketlere kurban gitmesinin yaşandığı yozlaşmış bir dünya.