Cyberpunk 2077, Son Ayda Steam’de %95’lik Pozitif İnceleme Aldı. Yaratıcılar Minnettarlıklarını Ifade Edemiyor.

Cyberpunk 2077, Son Ayda Steam’de %95’lik Pozitif İnceleme Aldı. Yaratıcılar Minnettarlıklarını Ifade Edemiyor.

Cyberpunk 2077’nin çıkışı felaketle hatırlanabilir, her oyuncu hatırlamış olabilir. Büyük umutlarla beklenen oyunun çıkışı, başlangıçta umduğumuz gibi olmadı. Optimizasyon sorunları ve büyük miktarda hata, hayranları Night City’yi keşfetme zevkinden mahrum bıraktı. Ancak CD Projekt RED’den geliştiriciler pes etmediler ve çabalarıyla adım adım eserlerini geliştirdiler. Sonuç olarak, bugün bu neredeyse tamamen farklı bir oyun, oyuncu yorumları sadece olumlu.

Steam’de oyunun sayfasını açarak son 30 gündeki yorumları içeren gözden geçirme bölümü dikkat çekici. 6859 yorumdan oluşan ve % 95’e kadar olumlu olan yorumlar. Bu, oyun severlerin ve CD Projekt RED temsilcilerinin takdir ettiği oldukça büyük bir başarı. CDPR’den topluluğa minnettarlığını ifade eden ilk kişilerden biri, belirtilen sonuçlara ilk tepki veren CDPR topluluk yöneticisi Marcin Momot oldu. Geliştirici, etkileyici sonuçları sosyal medyada övünmekten çekinmedi ve topluluğa teşekkür etme fırsatını kullandı.

Steam’deki son Cyberpunk 2077 incelemeleri “tamamen olumlu” – %95. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler!

Cyberpunk 2077’nin baş tasarımcısı Pavel Sasko da yorum yapmaktan kaçınmadı.

Benim için ne kadar önemli olduğunu hayal bile edemezsiniz. Asla pes etmekten çok uzak olmadım ve her zaman bunun bir şekilde mümkün olabileceğine inandım, ama gerçekten bunu göreceğimi hiç düşünmedim. İkinci şansı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Çıta çok yüksekti ve bu sonucun daha da iyileştirilebileceğinden şüphe yok. Genel olarak olumlu yorumlar sadece toplam yorumların %83’ünü oluşturuyor (Temmuz 2023’te bu oran %80 idi). Bu yüzden CDPR’ın genel sonucu iyileştirmek için hala çok çalışması gerekiyor. Tabii ki, oyun geliştirme aşaması zaten tamamlandı, ancak gelecekteki küçük veya büyük geliştirmeler her durumda memnuniyetle karşılanacaktır.