Cyberpunk 2077 Uçan Araba Sürmenize İzin Vermeyecek

Cyberpunk 2077 Uçan Araba Sürmenize İzin Vermeyecek

Cyberpunk 2077’de Uçan Araba Süremeyeceksiniz

Cyberpunk 2077'de Uçan Araba Süremeyeceksiniz

Cyberpunk 2077, Night City’de gezinirken bir sürü farklı araç kullanmanıza izin verecek, ancak trajik bir şekilde uçan arabalar onların arasında olmayacak. Bilim-kurgu şeyleri CD Projekt Red‘in distopya yayılımında çok fazla yer alıyor ve orjinal oyunda ilk gördüğümüz araç uçan bir ambulanstır. Ama direksiyonun arkasına geçemeyeceksiniz.

Bu, Night City‘nin geçit yollarında yükselemeyeceğiniz anlamına gelmez, ancak bu olduğunda kontrolü elinizde tutamazsınız. Baş araştırma tasarımcısı Pawel Sasko VG24/7’ye, “Hikaye öğelerine benzeyen uçan araçlar var ve bu yüzden V’nin uçan araçta olduğu anlar olacak, ancak her zaman hikaye odaklılar.” dedi.

Öyleyse bu uçan arabalar var demektir. Ancak şehri dolaşmak istiyorsanız, karada araba ve motosiklet bulmak zorundasınız. Şimdiye kadar gördüklerimize göre, etrafta dolaşmanın oldukça şık yolları var ve Night City arabayla gezmek için ilginç bir yere benziyor.

Tekneleri de bekleyebilirsiniz. Ama onları da kontrol edemezsiniz. Ama hikayenin içindeler ve V’nin yüzmesi gereken su ile ilgili bölümler olacak.

Sasko, “Yüzebilirsiniz, ama hiçbir şeyi ifşa etmek istemiyorum. The Witcher’da suya odaklanmış ve su etrafında dönen bazı görevler yapmıştık ve burada da bununla ilgili bir şeylerimiz var.” dedi.