Cyberpunk 2077 Yazarları DLC’deki kısa sahnelerin süresi hakkında 10 tam uzunluktaki filmle karşılaştırıldı.

Cyberpunk 2077 Yazarları DLC’deki kısa sahnelerin süresi hakkında 10 tam uzunluktaki filmle karşılaştırıldı.

Polonya stüdyosu CD Projekt RED, birinci şahıs nişancı türündeki kiberpunk aksiyon oyunu Cyberpunk 2077’nin desteğini resmi olarak sonlandırdı. Proje, piyasaya sürüldüğünde en başarısız oyunlardan biri olarak tarihe geçecek ve aynı zamanda sonraki büyük güncellemeler sayesinde en başarılı oyunlardan biri olarak kabul edilecek. Geçen yıl oyun için Phantom Liberty adlı hikaye genişleme paketi yayınlandı ve geliştiriciler hatalar üzerinde mükemmel bir çalışma sergiledi. Bugün, bu ekten ilginç bir detay paylaştılar.

Yeni cut-scene’lerin toplam süresi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için 10 uzun metrajlı filme eşdeğer olacak. Toplamda, CD Projekt RED ekibi 20 saat 42 dakika yeni sahne oluşturdu. Her cut-scene, farklı karakterleri veya aksiyon sahnelerini içeriyor.

Phantom Liberty toplamda 20 saat 42 dakika yeni sahne içeriyor! Bu, kısa film seven Kuzey Carolina’daki sinema tutkunları için 10 uzun metrajlı filme eşdeğer.

– CD Projekt RED’den paylaşıldı.

Phantom Liberty’deki bu geniş cut-scene süresi, ana hikayenin yüksek değişkenliğiyle bağlantılı. Oyuncunun eylemlerine bağlı olarak DLC için en az üç farklı final elde edilebilir.