Cyberpunk 2077 Yeni CD Projekt Stüdyosu Tarafından Desteklenecek

Cyberpunk 2077 Yeni CD Projekt Stüdyosu Tarafından Desteklenecek

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red, Polonya’da yeni bir stüdyonun açılışını yapacak ve bu yaklaşan oyun Cyberpunk 2077 üzerinde iş yüküne yardımcı olmak. CD Projekt Red Wroclaw adı verilen yeni stüdyo aynı adresteki şehirde bulunuyor. Varşova ve Krakov’daki benzer stüdyolara katılıyor.

Yeni stüdyonun 18 üyesi de güçlü isimler. Dying Light, Hitman ve Call of Juarez geliştiricilerinden oluşan Strange New Things, Wroclaw stüdyosunun çekirdeğini oluşturacak.

Cyberpunk’un direktörü Adam Badowski, “Devasa teknolojik bilgi ve sanatsal yeteneklerinin yanı sıra, CD Projekt Red Wroclaw’ın çekirdek ekibi harika insanlar. İş yapmanın üstünde oyuncuları, yaratıcı özgürlüğü ve kaliteli oyunları koyarız. Bu adamlar sadece bu yaklaşımı paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda takımın geri kalanı gibi epik video oyunları oluşturmak için bu tavrın çok önemli olduğunu düşünüyorlar.” dedi.

Bu, CD Projekt’in Cyberpunk’ı büyük bir çıkış için hazırladığı bir işarettir. Cyberpunk yıllar önce başlanmış ama yapılamamış bir projedir. Ne zaman çıkacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi yoktur. Cyberpunk 2077 hakkında daha fazla bilgi için şu yazımıza göz atabilirsiniz; “Cyberpunk 2077“.

Kaynak: 1