Cyberpunk 2077’de Phanton Liberty adlı bir su altı hapishanesinin olabileceğini, oyun sanatçısının lokasyon konseptini paylaştı.

Cyberpunk 2077’de Phanton Liberty adlı bir su altı hapishanesinin olabileceğini, oyun sanatçısının lokasyon konseptini paylaştı.

Polonyalı stüdyo CD Projekt RED’in birinci şahıs bakış açılı rol yapma oyunu Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesi inanılmaz uzun ve zorlu bir süreçten geçti. Orijinal oyunun ve ek içeriklerin üretiminde, farklı nedenlerden ötürü yazarların birçok ilginç fikirden vazgeçmesi gerekti. Projenin nihai sürümüne bazı mekanikler, oyunun özellikleri ve hatta bütün seviyeler dahil edilmedi. Bu seviyelerden biri oyuncuları Gerçek Ağı Koruma’nın su altı hapishanesine taşıyabilirdi, bu yerin konseptini aşağıda görebilirsiniz.

İllüstrasyon, CD Projekt Red’in baş kavram sanatçısı Ward Lindhout tarafından paylaşıldı. Ona göre, geliştirme aşamasının bir noktasında ekip Cyberpunk 2077 Phantom Liberty’nin bir hikayesi için bütün bir hapishane alanının gerçekleştirilmesini ciddi şekilde tartıştı; ancak sonunda bu fikirden vazgeçildi; yine de tasarımcı için bu fikrin gerçekleştirilmesi zevkli oldu.

İptal edilen bir fikir için, konseptin son derece detaylı olduğu belirtilmelidir. Bu ve diğer birçok fikir gibi, bu fikrin geliştiriciler tarafından Cyberpunk 2077’nin devamında, Unreal Engine 5’e dayalı olarak gerçekleştirilebileceği çok yüksek bir olasılık taşımaktadır ve ocak ayının başlangıcı, geliştirme sürecinin aktif bir fazının başlangıcını işaret etmiştir.