Damian Wayne’ın Batman rolünde olduğu oyun, farklı oyun detaylarının sızdırılması nedeniyle iptal edildi.

Damian Wayne’ın Batman rolünde olduğu oyun, farklı oyun detaylarının sızdırılması nedeniyle iptal edildi.

Batman Arkham serisinin seslendirme oyuncularından biri, Project Sabbath adlı oyuna sızan bilgilerin, oyunu mahvettiğini iddia ediyor. Oyun, Damien Wayne’i oynayacağınız bir Batman oyunuydu ve yıllar boyunca sızan bilgiler, oyun hakkında pek çok şey ifşa etti ve bu oyunun hiç gün yüzüne çıkmadığına dair şimdi bir onayımız var ve en azından kısmen, sızıntıların bu oyunun ölümünden sorumlu olduğu doğrulanmış oldu.

Oyuncu Josh Keaton, şu anda iptal edilmiş bir süper kahraman oyunu olan Batman’a dair oyunun seslendirmesini yapacak ve birkaç seslendirme oturumundan sonra sızıntılar yüzünden oyunun öldüğünü ekliyor. Daha önce Keaton, Batman Arkham Origins’te Robin’i, Metal Gear Solid 3’te Ocelot’u ve Spectacular Spider-Man çizgi filminde Peter Parker’ı oynamıştı.

“Batman’ı oynamaktan memnuniyet duyarım, neredeyse yapmıştım. Katılmak ve Batman’ı oynamak için hazırlandığım bir oyun vardı. Bu, Bruce Wayne’in Batman’ı değil, tamamen farklı bir Batman’dı. Oyun hakkında her şey bir foruma sızdı ve nihayetinde kapanmıştı. Oyunda üç veya dört oturum geçirdim ve işte böylece oyun bitti. Hayal kırıklığı, sızıntılar için teşekkürler.”

Sızıntılar, oyunun WB Games Montréal tarafından geliştirildiğini ve proje iptal edildikten sonra Gotham Knights’ın geliştirilmesine geçildiğini iddia ediyordu, ancak Keaton, hangi stüdyonun oyunu yapmayı planladığını belirtmedi. Oyunun olayları iddiaya göre gelecekteki Gotham’da gerçekleşiyordu ve yaşlanmış Bruce Wayne, Batman olmayı bırakmış ve kendi kostümünü giyen Damien’ın eğitmen rolünü seçmişti.