Darius ct, Darius Counter, Darius Counterları – Darius’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Darius ct, Darius Counter, Darius Counterları – Darius’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Darius Counter

Darius Counter

Darius counter (Darius ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Darius Noxus’un Eli; Noxus ordusunun en çok korkulan ve savaşta sertleşen lideri olan Darius’dan daha büyük bir sembolü yoktur. Alçakgönüllülükten, Noxus’un Eli mertebesine yükselen Darius, birçoğu Noxus’lu olan imparatorluğun düşmanlarını biçip geçiyor. Onun haklı nedeninden hiç şüphe etmediğini ve baltasını kaldırıldığında tereddüt etmediğini bildikleri için, Trifaria Lejyonu’nun komutanına karşı duranlar merhamet beklemezler.

Öncelikle LoL karakteri Darius’un yeteneklerini hatırlayalım.

Darius Yetenekler

Kanama
Darius saldırılarını stratejik olarak hedefleyerek onların kanamasına neden olur. Bu etki beş kata kadar yığılır. Maksimum Kanamaya ulaşan düşmanlar, Darius’un Noxus Kudreti kazanmasına ve hasarı büyük ölçüde artırmasına neden olur.

Biçen Balta
Darius baltasını geniş bir daire içinde sallar. Keskin tarafından vurulmuş olan düşmanlar, sapın isabet ettiği düşmanlara göre daha fazla hasar alır. Darius, keskin tarafından vurulmuş düşman şampiyonların sayısına bağlı olarak iyileşir.

Kemik Kıran
Darius’un bir sonraki saldırısı, düşmanın can alıcı atardamarına isabet eder. Düşman kanadıkça, Hareket Hızları yavaşlar.

Tut Çek
Darius baltasını bileyerek, fiziksel hasarının hedefinin Zırhının bir yüzdesini görmezden gelmesine neden olur. Darius baltasının kancasıyla düşmanlarını süpürür ve onları kendine doğru çeker.

Noxus Giyotini
Darius bir düşman şampiyonuna sıçrar ve gerçek hasarı veren ölümcül bir darbe vurur. Bu hasar, hedef üzerindeki her bir Kanama yükü sayısına bağlı olarak artar. Noxus Giyotini öldürücü bir darbe ise, bekleme süresi kısa bir süre için yenilenir.

Darius Counterlar’ına (Darius ct) bir göz atalım.
Darius ct, Darius Counter, Darius Counterları:

Darius’a Karşı İyi Olan Rakipler

Darius'a Karşı İyi Olan Rakipler

Darius’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Darius'a Karşı Kötü Olan Rakipler