Dark Souls Daughters of Ash Modu Yeni Patronlar ve Yeni NPC’ler Ekliyor

Dark Souls Daughters of Ash Modu Yeni Patronlar ve Yeni NPC’ler Ekliyor

Dark Souls Daughters of Ash

Dark Souls Daughters of Ash

Dark Souls Daughters of Ash, toplam bir dönüşüm modu değildir, ama muhtemelen Dark Souls için en yakın olanı oldu: iki yıl ve yaklaşık bin saatini harcadığını iddia eden yaratıcısı Grimrukh tarafından “muazzam bir fan yapımı revizyon” olarak tanımlanıyor.

Yeni oyun varlığı olmasa da mod, çoğu kesik içerikten çekilen yeni patronlar ve düşmanlar içeriyor. Yeni questline, yeni silahlar, eşyalar ve mekanik, genişletilmiş lore ve yeni sırlara sahip yeni NPC’ler var. Açıklamada, “Lordran’ı keşfetme hakkında bildiklerinizi unutun. Yeni dünyayı değiştiren olaylar, önemli öğeler ve beklenmedik yollar seni bekliyor” yazıyor.

Grimrukh, “Daughters of Ash, orijinal oyunun yaklaşık iki katı kadar içeriğe sahip; çoğu, hikayeler arasındaki karmaşık etkileşimler nedeniyle, tek bir oyunda görülemiyor. Yeni oyun varlıkları içermez (örneğin, karakter modelleri, harita varlıkları, diyalog kayıtları, görsel efektler) ancak oyunun olay senaryolarını, yerleşim verilerini ve varlık mantığını değiştirerek büyük bir başarı elde eder.” diyor.

Daughters of Ash şu anda sadece Dark Souls’un ilk Prepare To Die sürümü ile çalışıyor. Yine de bu yıl bir süre sonra Dark Souls Remastered ile uyumlu hale getirilmesi bekleniyor. Moda buradan ulaşabilirsiniz. Videoya da göz atabilirsiniz.