Dauntless İçin Scorched Earth Güncellemesi Yayınlandı

Dauntless İçin Scorched Earth Güncellemesi Yayınlandı

      Son zamanların en çok dikkat çeken oyunlarından birisi olan Dauntless, oyuncu kitlesini canlı tutmak için sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlıyor. Geliştiriciliğini Phoenix Labs ve Iron Galaxy'nin yaptığı oyun geçtiğimiz sene piyasaya çıkış yapmıştı. Düzenli olarak güncelleme oyun için son güncelleme dün yapıldı.

       Dauntless için geçtiğimiz gün yayınlanan Scorched Earth güncellemesi birçok yeniliği barındırıyor. Özellikle Monster Hunter: World'e mantık olarak oldukça benzeyen Dauntless, Scorched Earth güncellemesiyle birlikte yeni canavarlara kavuşacak. Geçtiğimiz gün yayınlanan güncelleme oyuncuları oldukça memnun edecek.

       

     Altchar'ın yayınladığı habere göre Scorched Earth güncellemesi birçok yeniliğe sahip. Son güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir silah modeli eklenecek. Ayrıca dikkat çeken bir başka detay ise güncellemenin yayınlanmasının ardından oyuncuların Blaze Escalation'a artık erişebiliyor olması oldu. Blaze Escalation'a erişimin açılmasıyla birlikte oyuncular oyuna yeni eklenen Behemoth canavarı ile savaşacaklar. 

      Scorched Earth güncellemesi yalnızca yeni silahları ve canavarları barındırmıyor aynı zamanda birçok tropikal ve volkanik ortamları da oyuna ekliyor. Artık oyuncular daha önce hiç bulunmadıkları ortamlarda canavarlarla savaşacaklar. Bu sayede oyuncu kitlesi de canlı tutulmuş olacak.

        Bunların yanı sıra güncellemeyle birlikte oyuna eklenen yeni zırh ve yeni silah eşliğinde canavarlarle mücadele edebileceksiniz.