Dawn of War 3 çıkış tarihi ayarlandı, ön-sipariş ayrıntıları tanıtım videosunda!

Dawn of War 3 çıkış tarihi ayarlandı, ön-sipariş ayrıntıları tanıtım videosunda!

Relic Entertainment ve Sega’nın yolda olan gerçek zamanlı strateji macerası Dawn of War 3’ün artık 27 Nisan 2017 tarihli bir çıkış tarihi var: Bunu kutlamak için de, ön siparişi ayrıntılarını içeren ve anlatan yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videoyu aşağıda paylaşacağım.

Warhammer 40.000 Games’in Standart Edition paketinin ötesinde, Collector’s Edition, premium bir disk kitabı, mercek altına alınmış bir sanat kartı, oyunun OST’si, Godsplitter Daemon Hammer’ın bir kopyası, üç montelenmiş kumaş hizip afişi ve Savaş Cilt Paketinin Ustası’nı sunmaktadır.

Önceden sipariş verirsenizde size bahsi geçen cilt paketlerini artı Görkemli Şövalye Lady Solaria için Dark Queen görünüş cildi dahil üç ayrı kozmetik cildi, Wraithknight Farseer Taldeer için Ghost Seer cildi ve Morkanaut Beauty için Big Kustom cildi verecekler.

Oyun direktörü Philippe Boulle, hayranlara savaşa geri dönmek için daha fazla beklemek zorunda kalmadıklarını söylemekten dolayı heyecan duyuyorum. Bütün ekip Dawn of War’ı, her zamankinden daha büyük ve daha iyi bir şekilde geri getirmek için sabırsızlanıyor, Nisanı iple çekiyoruz.’’ dedi.

Bu yılın başlarında, oyun incelemecisi Frazer Brown, DoW 3’ün Eldar uzay elfleri ile zaman geçirdi ben de biraz onu okudum ve sizlere onun deneyimlerinden beğendiğim bir kısmı sunmak istiyorum:

Kuşatmanın bir koçbaşına ihtiyacı olduğunu düşündüm, bu yüzden her birimi bir araya getirdim ve az önce donattım. Plan, baseye girdiğimiz zaman dağılmaktı, ama zaman bile olmadı. Zırhlı Eldar savaşçıları siperlere giden rampanın tepesine geldiğinde, bir enerji kubbesinin altında sıkışan nöbetçileri çıkardılar ve sonra bir kasırga çıktı. Uzaktaki konumundan tank yıkıcı başını döndürdü ve patlayıcı bölgedeki her şeyi yok etti. Yüzen aracım Shadow Spectres, caanım Şahin Birliğim, kocaman hayalet bıçaklarım hepsi gitti’’

“Birliklerimin diğer yarısı bir başka Elite birimi olan Wraithknight Taldeer sayesinde büyük oranda sağ çıktı. Sesi yerleri gökleri inleten bir uçak birimi, içinde ikiz pilotlar -birisi ceset ama- ve aynı derecede muazzam bir kılıç kullanıyorlar. Düşmanlara taarruz etmenin, onları parçalamanın yanı sıra bir kalkan örebilme yeteneğine sahip. Bu özellikle hasarları bir sünger gibi emiyor ve düşman geçişi sırasında onları yavaşlatıyor. Müttefikler için ise bulunmaz bir nimet; çok hayat kurtarıyor.’’

Dawn of War 3, 27 Nisan 2017’de bekleniyor…