Days Gone Skill Ağacı Detayları

Days Gone Skill Ağacı Detayları

Yaklaşan açık dünya zombi oyunu Days Gone sadece birkaç hafta içinde piyasaya sürülmeye hazır ve hikaye altı saatlik cutscenes içeren oyunun ana odağı olacakken, oyun üç farklı beceri ağacı sunacak . Yeni bir videoda, geliştirici Sony Bend, Days Gone programı süresince açılabilecek 45 yeteneğin tamamını anlatıyor.

Days Gone’un yetenek ağacının tam dağılımı, oyuna devam ettikten sonra becerilerini gösteren videoyu YouTube’da yayınlayan JorRaptor’un izniyle geliyor. Days Gone’da üç yetenek ağacı var.

  • Yakın çeyrekteki mücadele becerilerine odaklanan yakın dövüş
  • Silah oyununa odaklanan evren
  • Days Gone’un açık dünyasında hayatta kalma.

Beceri ağacı, her biri üç beceriye sahip beş, katmanlı dikey sütun şeklinde düzenlenmiştir. Oyunun başında ilk sütunun kilidi açılır, diğerleri kilitlidir. Sonraki dört sütuna erişmek için, oyuncuların sırayla; ikinci sırayı açmak için ilk satırda 2, üçüncü sırayı açmak için toplam 4, dördüncü sıranın kilidini açmak için 6 ve son sıranın kilidini açmak için toplam 8 beceri açmaları gerekir. (yani her sütundan 2’şer beceri açabileceğiniz gibi, ayrıca ilk 2 sütundan hepsini tamamladığınız taktirde de 3. sütuna geçmeden 4. beceri sütunu da açılmış olur vesaire..)

Yakın muharebe becerileri, yakın muharebe saldırısı meraklılarından oyunculara bir kıskaçtan başarılı bir şekilde kaçtıktan sonra otomatik çıkarma gibi eylemler gerçekleştirme, dünyada bulunan hurdaları kullanarak (savaştan kaçabilecek) silahları onarabilmelerini ve daha hızlı hareket kabiliyetleri yapabilmelerini sağlar. – Freaker ordularıyla karşı karşıya kalmak gibi zor durumlardan kaçmak için. –

Değişken beceriler, daha doğru çekimler yapmak için kısa bir süre için zamanı yavaşlatacak olan Odaklı Çekim (Focused Shot) becerisiyle başlar. Ağaçtaki diğer beceriler daha fazla doğruluk ve kararlılık, hareketli veya sprint yaparken daha iyi nişan alma ve yükleme yeteneği ve diğerlerinin yanı sıra birden fazla düşmana mermi girişini arttırma yeteneği sağlar.

 

Son olarak, Survival becerileri, oyunun dünyadaki ilgi nesnelerini gösteren bir çeşit odaklama modu olan Survival Vision’ın daha uzun bir süresi de dahil olmak üzere, Days Gone’un açık dünyasında dolanmaya ve toplamaya odaklanacak. Bu bölümdeki beceriler, oyuncuların karakterindeki iyileştirmelerin yanı sıra dayanıklılık çubuğunu arttırmayı veya daha sessiz harekete izin vermeyi de içerir.

45 yeteneğin tam bir dağılımını görmek için JorRaptor’ın videosunu inceleyin.

Days Gone bu ayın sonunda serbest bırakılmaya hazır.

Days Gone, 26 Nisan 2019’da PlayStation 4 için başladı.