Days Gone Ücretsiz DLC’si Yeni Hayatta Kalma Modu ve Haftalık Challenge’lar İçerecek

Days Gone Ücretsiz DLC’si Yeni Hayatta Kalma Modu ve Haftalık Challenge’lar İçerecek

Bu, oyun için çok büyük bir artı çünkü oyunculara oyunun ömrünü uzatmak için ücretsiz içerik sunacak! Haziran ayından itibaren, oyunculara yeteneklerini test edecek oyunculara sahip olacakları bir takım yeni zorluklar ve yeni bir yoğun hayatta kalma modu uygulanacaktır.

 

Jeff Ross, ücretsiz DLC hakkında aşağıda daha ayrıntılı bilgi veriyor:

“Survival” zorluk modu oyuncuları, artan zorluk ayarları, hızlı seyahat veya Survival Vision ve hikayeleri oyun ekranından kaldıran sürükleyici bir HUD ile hikayeyi yenmeye cesaret ederek test eder. Yapılan her tweak ve değişiklik, oyuncuları daha da içine çekmek ve bunu kesin hayatta kalma deneyimi haline getirmek ve gerginliği azaltmak için tasarlanmıştır. Haziran ayında başlayarak her hafta, oyuncuları daha da test etmek için yeni bir Motosiklet, Sürü veya Savaş mücadelesi uygulanacak. Bu zorluklar, Days Gone’un temel oyun özelliklerini taşıyor ve ek eşyalar ve ödüller kazanmak için onları benzersiz şekillerde çeviriyor. Size yolun aşağısındaki zorluklar hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.”

 

İlgili haberlerde, Sony yaklaşmakta olan özel kıyamet sonrası unvanı olan Days Gone için yeni bir fragman yayınladı. En yeni fragman, oyunun dünyasında dolaşacak olan virüslü avcılara odaklanıyor, oyunun bu hafta bitmeden yayınlanmasından hemen önce yeni fragmanı kontrol ettiğinizden emin olun.

 

Days Gone, 26 Nisan’da PS4’e özel olarak piyasaya sürülecek.