DayZ 1.08 Güncellemesi Yayınlandı

DayZ 1.08 Güncellemesi Yayınlandı

Bohemia Interactive, DayZ için sadece hata düzeltmelerini sunmakla kalmadı, aynı zamanda yeni alanlar tanıtarak, Chernarus'un daha önce eksik olan bölgelerini de içeren yeni 1.08 güncellemesini yayınladı. Güncelleme ayrıca yeni bir Biathlon atış menzili ile birlikte yeni av tüfeği Sporter 22’yi de sunuyor.

Tüfek, geçen yıl 1.05 güncellemesine eklenen .22 mermisi kullanıyor. Silaha birkaç şarjör takılıyor ve üstüne av dürbünü takılıyor. Yeni tüfeği iyi kullanılması için sarsıntı ve nefes tutma mekaniği, uzaktan vuruşu biraz daha kolay hale getirecek şekilde ayarlandı.

Güncelleme ayrıca çitler, gözetleme kuleleri ve çadır nesneleri gibi çeşitli yapıların yıkılma dengesine odaklanan yeni temel bina iyileştirmelerini de içeriyor. Bunların arasında Canopy Tent (çadır), Indoor Fireplace (fırın) ve Direct Cooking Slots (et için şömine ızgarası) var.

Son olarak, yeni Biathlon atış menziline ek olarak, güncelleme Saint Roman Ski Resort’ta iyileştirmeler ve ChernarusPlus arazisinde bir yarış pisti de içeriyor. Geri kalan düzeltmeleri görmek için değişiklik günlüğüne göz atabilirsiniz.

DayZ’nin yeni güncellemesi PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da mevcut.