Dead Cells Sistem Gereksinimleri

Dead Cells Sistem Gereksinimleri

Dead Cells

Dead Cells

Dead Cells Motion Twin tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir roguelike-metroidvania video oyunudur. Erken erişimden yaklaşık bir yıl sonra, 7 Ağustos 2018’de Microsoft Windows, macOS, Linux, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için Dead Cells piyasaya sürüldü.

Oyunda, oyuncu bir zindanda ele geçirilmiş içinden çıkmaları gereken bir ceset rolünü üstlenir. Oyuncu, içindeki ölümsüz yaratıklarla savaşmak için usule göre üretilen seviyelerin araştırılmasıyla çeşitli silahlar, hazine ve diğer araçlar kazanır. Bazen oyuncu, satıcıya her seviye arasında ulaşırsa kalıcı yükseltmeler satın almak için kullanılabilecek bir tür oyun içi para birimi “cells” kazanabilir. Ölmeden önce bu satıcıya ulaşamazlarsa, kazandıkları tüm cells (hücreleri) kaybederler ve yeniden başlamak zorunda kalırlar. Motion Twin oyunu geliştirmek için Isaac Binding’den ilham almıştır.

Her seviye, önceden belirlenmiş bölümlerin rastgele bir şekilde bir araya getirilmesiyle, düşmanların ve eşyaların rastgele yerleştirilmesiyle usule göre üretilir. Oyun boyunca aralıklarla, oyuncu “Keepers” olarak bilinen patron düşmanları yenmek zorundadır.

Dead Cells Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7+
 – İşlemci: Intel i5+
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 veya daha iyisi
 – Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7+
 – İşlemci: Intel i5+
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800 veya daha iyisi
 – Depolama: 500 MB kullanılabilir alan