Zorlu Ama Çok Atmosferik – Pacific Drive’ın İlk Değerlendirmeleri Ortaya Çıktı

Zorlu Ama Çok Atmosferik – Pacific Drive’ın İlk Değerlendirmeleri Ortaya Çıktı


Pacific Drive, 22 Şubat’ta PS5 ve PC için piyasaya çıkacak ve olağandışı bir araba macerası olan ilk incelemeler ve derecelendirmeler internete yansımaya başladı.

Metacritic’te henüz ortalamalı bir derecelendirme yok, ancak OpenCritic’te Pacific Drive’ın 10 inceleme ve 10% gazeteciye dayanarak 100 üzerinden 83 puan aldığını görebilirsiniz. Oyunu geçmesi için önerenlerin arasında da var. Gazeteciler oyunun sinir bozucu zorluğunu vurgularken, aynı zamanda oyunun etkileyici atmosferini ve şık görselini de övüyorlar.

İncelemeleri okursanız aşağıdakileri görebilirsiniz

GamesRadar, oyunu 3/5 puanla değerlendirerek, Pacific Drive’ın harika atmosferi, araba oluşturma ve yükseltme sistemi, harika bir soundtrack’e sahip olduğunu belirtti. Aynı zamanda oyunun sert zorluk eğrisini, öngörülemeyen ve acımasız deneyleri eleştirdi ve oyuncunun oyunun özelliklerine alışmasına yardımcı olacak unsurların eksikliğini eleştirdi.

IGN USA ise 7/10 puan vererek “Pacific Drive’ın düzensiz sistemlerinin zor olabileceğini, ancak her yolculuğun gerilim dolu olduğunu ve sizi direksiyon başında tutacak kadar etkileyici olduğunu” belirtti.

Gamespot 8/10 puan verdi. Oyunun tamamlanmasının zorluğunu ve zaman zaman hayal kırıklığına neden olabileceğini eleştirdi, ancak araç yükseltme sisteminin, atmosferin, gizem hissinin, soundtrack’in ve zorluk seviyesini değiştirme seçeneğinin beğenildiğini belirtti.

PCGamer.com ise oyunu 86/100 puanla derecelendirdi. Pacific Drive’ın bazı bölümlerinin acımasızlığını vurgularken, oyunculara kurtuluş şansı bırakmadığını, ancak diğer yandan bu bilim kurgu dünyasının keşfine ve kendi arabalarını özgürce kullanma imkanına övgüde bulundu.