Dead Island 2 22 Nisan’da Steam’de Yayınlanacak

Dead Island 2 22 Nisan’da Steam’de Yayınlanacak

Dead Island 2 – birinci şahıs aksiyon oyunu, cehennemvari Los Angeles’ta geçen bir olayla, 22 Nisan Pazartesi günü Steam’de görünecek. Ölümcül bir virüsten dolayı karantinaya alınan şehirde, bağışıklığı olan bir katilin epik bir yolculuğa çıkması, çılgın karakterlerle karşılaşması ve Beverly Hills, Venice Beach ve Santa Monica gibi tanıdık yerleri keşfetmesi gerekecek, salgın hakkındaki gerçeği ve kimin ya da neye dönüştüklerini ortaya çıkarmak için.

Bu harika haberi kutlamak için, bir sonraki 48 saat içinde Dead Island Riptide – Definitive Edition’ı kalıcı olarak ücretsiz alabilirsiniz.

Zombi öldürme hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı ve oyun F.L.E.S.H. sayesinde oyuncular gerçekten onların öldürmelerini görebilecek ve hissedebilecekler. Bu oyunun yaptığı parçalama işlemi zevkli ve olağanüstü kanlı hale getiriyor. Bu katliamda yardımcı olmak için oyuncular çeşitli silahlar, modifikasyonlar ve beceriler kullanabilir, ki bunlar kişiselleştirme ve çılgın yapılar sağlayarak yaratabilir ve donatabilirler.