Dead Island 2’de 7 milyon oyuncu bulunuyor; büyük güncellemeler geliştiriliyor

Dead Island 2’de 7 milyon oyuncu bulunuyor; büyük güncellemeler geliştiriliyor

Dambuster Studios, Dead Island 2 için yeni büyük güncellemeler üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu haberi oyun direktörü David Stenton, 7 milyon oyuncuyu kutlama fırsatıyla paylaştı.

Dead Island 2’nin piyasaya sürülmesinden bir yıl biraz fazla zaman geçti ve tüm Dambuster Studios ekibi olarak, tutkulu katillerimizin muazzam tepkisiyle gurur duyuyoruz ve heyecanlanıyoruz! Dead Island franchise için gerçekten unutulmaz bir yıl oldu.

7 milyondan fazla oyuncu Hell-A’ya girip 24 MİLYAR zombiyi öldürdü! Bu sadece etkileyici bir rakam! Ayrıca geçen yıl Game Awards’ta “En İyi Aksiyon Oyunu”na aday gösterildik ve çok yakın zamanda BAFTA’nın prestijli ödülünde “En İyi İngiliz Oyunu” kategorisinde yer aldık.

2024 yılı, SoLA’nın ikinci genişleme paketinin çıkışı ve Dead Island 2’nin Steam’de yayınlanmasıyla başladı. Sizin coşkulu yorumlarınız bizim için çok önemli ve Dead Island 2’ye sürekli destek sağlamak için çaba gösteriyoruz.

Tüm katillerimize: Gelecek için tüm yorumlarınızı ve isteklerinizi okuyor ve takdir ediyoruz! Yakın zamanda heyecan verici yeni oyun güncellemeleriyle ilgili bazı bilgiler paylaşacağız, bu yüzden güncellemeleri takip edin ve Dead Island 2 için daha fazla içerik sizi bekliyor olacak!