Dead or Alive 6 İki Haftalığına Ertelendi

Dead or Alive 6 İki Haftalığına Ertelendi

Dead or Alive 6 Ertelendi

Dead or Alive 6 Ertelendi

Dövüş oyunu Dead or Alive 6 zamanında başlamayacak. Geliştirici Team Ninja ve yayıncı Koei Tecmo bugün oyunun 1 Mart 2019’a ertelendiğini açıkladı. Daha önce 15 Şubat’ta piyasaya çıkması planlanmıştı, bu yüzden gecikme sadece birkaç hafta sürecek.

Yapımcı ve yönetmen Yohei Shimbori yaptığı açıklamada, ekibin “denge, oyun ve etkileyiciliği” geliştirmeye odaklanmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Shimbori, “Oyunun gelişimi neredeyse tamamlandı; bnunla birlikte dengesini, oynanışını ve ifadesini daha fazla parlatmak için daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Sabrınız karşılığında, size en iyi Dead or Alive oyun deneyimini sunmayı taahhüt ediyoruz. Dead or Alive 6’nın piyasaya sürülmesinin gecikmesinden kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı gerçekten üzgünüm.” dedi.

Dead or Alive 6, PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Öte yandan, oyunun kanalından çıkan bir tweet, Dead or Alive 6 için bir demonun işlerle dolu olduğunu gösteriyor olabilir. Mesajda, “Belki de savaşçılarımıza yeteneklerini TEST yapmak için bir şans verme zamanı gelmiştir.” yazıyor. “Test” denmesi bir demo ile ilgili olabilir, ancak bu aşamada resmi bir açıklama yapılmadı.