“Deadpool ve Wolverine” fragmanında Tobey Maguire’li İlk Örümcek Adam filmine hoş bir gönderme bulundu.

“Deadpool ve Wolverine” fragmanında Tobey Maguire’li İlk Örümcek Adam filmine hoş bir gönderme bulundu.

Marvel şirketi son günlerde “Deadpool ve Wolverine” filmi için yeni uzun bir fragman yayınladı ve Hugh Jackman’ın Logan rolüne geri dönüşünü en sonunda gösterdi. Bu videoyu paylaşmak, süper kahraman filmi hayranları için gerçek bir hediye haline geldi. Artık başarısız filmler dizisinden sonra gerçekten ilginç bir proje elde edebilirler. Marvel çizgi roman hayranları, sadece bu fragmanda birçok beklenmedik gönderme buldular ve filmin tam versiyonunda daha da fazla olabilir.

Kullanıcıların en ilginç keşfi, “Deadpool ve Wolverine” ile ilk Spider-Man filmi arasında Tobey Maguire’ın ilginç bağlantısı oldu. Kullanıcılar, fragmanda, Peter Parker’ın okul zorbası Flash ile dövüşünü neredeyse tamamen tekrarlayan bir sahne olduğuna dikkat çekti. Yazarlar, her oyuncunun hareketini hatta kamera açısını bile tekrarladılar.

Benzerlik, bazı kullanıcıların basit bir gönderiye inanmadığı kadar güçlüydü. Bazı hayranlar sosyal medyada zaten Deadpool’un devam filminin Spider-Man evrenine yol açabileceğine ve Tobey Maguire’ın üçlemesinin devamı için gerçek umut verebileceğine dair teoriler kuruyor. Bu tahminlerin doğru olacağını pek sanmıyoruz, ancak şu anda Marvel’ın planları gerçekten öngörülemez olabilir.