Death Stranding İçin 1.08 Güncellemesi Yayınlandı

Death Stranding İçin 1.08 Güncellemesi Yayınlandı

    Geçtiğimiz ayın başlarında dünyanın en ünlü oyun yönetmeni olarak bilinen Hideo Kojima’ın ilk oyunu olan Death Stranding, Playstation 4 platformu için çıkmıştı. İlk çıktığı günden itibaren satış rakamlarıyla dikkatleri üstüne çeken Death Stranding, PC platformu için geliştirildiği de açıklanmıştı. Bu sefer ise Playstation 4 oyuncularının indirebilmesi için bir güncelleme yayınladı.

    Yaklaşık 3 yıldır geliştirilen ve geçtiğimiz Kasım ayının başında piyasaya sürülen Death Stranding, eleştirmenler ve oyuncular tarafından oldukça olumlu yorumlar almıştı. Özellikle başarılı satış rakamlarına ulaşması oyunun daha da dikkat çekmesine sebep oldu. Ancak oyun da bazı hatalar yer alıyordu. Bunun farkında olan şirket geçtiğimiz gün oyunda yer alan hataları gidermek ve iyileştirmeler için bir güncelleme yayınladı.

    Yayınlanan güncellemenin sürüm numarası 1.08 olarak duyurulmuş durumda. Güncellemenin boyutu ise yaklaşık 1 GB. Bu güncellemeyle birlikte oyun içerisinde yer alan bazı hatalar giderildi ve çeşitli performans iyileştirmeleri yapıldı.

    Şu sıralar hemen hemen her oyunun tatil temasını yayınladığı güncellemelerle oyunlarına ekliyor. Ancak Death Stranding için yayınlanan bu güncelleme de herhangi bir tatil teması yer almıyor.