Death Stranding Yeni Fragmanı Yayınlandı

Death Stranding Yeni Fragmanı Yayınlandı

Death Stranding

Death Stranding

Metal Gear yaratıcısı Hideo Kojima‘nın gizemli yeni projesi Death Stranding’in yeni fragmanı piyasaya sürüldü ve bize Troy Baker’ın oynadığı karaktere ilk bakışımızı kazandırdı.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Kojima ile çalışan Baker, Death Stranding’de Reedus’un Sam Porter Bridges yüzleşmesi için doğaüstü bir engel oluşturan gizemli bir antagonist olarak karşımıza çıkıyor. Baker’ın karakteri, kafasından altın bir kafatası maskesini çıkarır ve tüyler ürpertici siyah bacaklardan oluşan bir başka dünyaya özgü kedi benzeri yaratığı bir araya getiren bir memeliyi çağırır.

Tipik Kojima Productions modasında, tüm bunların ne anlama geldiği ve daha geniş oyuna nasıl uyduğu hakkında çok az bilgi var. Bunun yerine, umutsuzca cevap almak istediğimiz başka sorular yaratır. Maalesef, Death Stranding’in henüz bir çıkış tarihi olmadığı için bu cevapları alacağımızdan emin değiliz.

Death Stranding, Kojima’nın Konami’yle yollarını ayırmasından kısa bir süre sonra, 2015 yılında geliştirmeye başladı. Oyun, Sony’nin E3 2016 basın toplantısında ilk çıkışını yaptı ve o zamandan beri çeşitli fragmanlar piyasaya sürülmesine rağmen, çok az şey biliniyor. Baker’a ek olarak, Death Stranding’in kadrosunda The Walking Dead’in Norman Reedus’u, Hannibal’in Mads Mikkelsen’i, Lea Seydoux’u ve Lindsay Wagner’i de içeren bir dizi başka ünlü aktör bulunuyor.