Destiny 2 2.2.1 Güncellemesi

Destiny 2 2.2.1 Güncellemesi

Destiny Güncellemesi

Destiny Güncellemesi

Destiny 2‘nin son etkinliği, oyunun karakter alt sınıflarından bazılarını arttırmaya odaklanan Arc Week‘tir. Etkinlik, oyunda çok sayıda yaşam kalitesi değişikliği yapan ve oyuncuların kovalaması için birkaç yeni şey ekleyen büyük bir güncelleme ile geliyor.

Ark alt sınıfı değişiklikleri, Bungie‘nin yama notlarının gösterdiği gibi, en önemlilerinden bazılarıdır. Her biri, her karakter sınıfı için perk’in, yeteneğin ve Super’in etkinliğini arttırır. Hemen hemen her Arc yeteneğinin süresi uzadı. Bu da tüm sınıfları oynamak için daha eğlenceli hale getirir. Bir süredir bir Arc Super yeteneği ile uğraşmamışsanız, bu hafta kesinlikle tam zamanı.

Arc temasına uygun olarak Bungie, Exotic Arc makineli tüfek Thunderlord’un kilidini açma görevini de geri getiriyor. Bu görev, Festival of the Lost sırasında geçen sonbaharda mevcut oldu, ancak kısa süre sonra sona erdi. Yine de Thunderlord’unuz yoksa, Arc Week’teki göreve başlayabilir ve sonunda kendinize ait yıldırım veren bir Exotic elde edebilirsiniz.

2.2.1 Güncellemesindeki bir diğer büyük değişiklik, yeni Exotic katalizörlerin eklenmesidir. Bunlar, yeteneklerini arttıran ve ilk aldıklarında olduğundan daha iyi olmalarını sağlayan, Exotic silahlarla ilgili özel droplardır. Şu anda oyunda bulunan tüm katalizörler biraz uğraş gerektiriyor, ancak ödüller genellikle buna değer. Bungie’nin en son güncellemesi Hard Light, Rat King, The Prospector ve Suros Regime için oyuna dört yeni katalizör getiriyor. İlk üçünün, normal Strikes ve Nightfall Strikes için ödül olarak gelme şansı var; sonuncusu Crucible maçlarından geliyor.

Özel ödülleri ve Triumph’lar ile ilgilenen oyuncular için, 2.2.1 Güncellemesi aynı zamanda bazı önemli yaşam kalitesi değişikliklerine de sahiptir. Dreaming City’deki aktivitelerin tamamlanmasıyla gelen gemi, Sparrow ve hayalet deniz kabuğu gibi birçok özel ödülün drop oranlarını arttırır. Tam yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.