Destiny 2 DLC 2, Warmind Ne Zaman Çıkacak?

Destiny 2 DLC 2, Warmind Ne Zaman Çıkacak?

Destiny 2 Warmind

Destiny 2 Warmind

Bungie, Destiny 2 ile ilgili güncellemelerini paylaşma konusunda daha açık olmasına rağmen, oyunun ikinci DLC genişlemesinde pek bilgi yoktu. Şimdi, stüdyo sonunda DLC 2 için bir isim ve çıkış tarihi sundu: Warmind, 8 Mayıs’ta resmi olarak piyasaya çıkacak.

Ne yazık ki, Warmind’in neyle ilgili olduğuna dair detaylar henüz paylaşılmamış durumda. Bu bilgi, Bungie’nin bir açıklama yapacağı 24 Nisan’da paylaşılacaktır. Şimdilik, bildiğimiz bir kaç birşey var. DLC “yeni kahramanlarla tanışmak ve yeni düşmanlarla savaşmak için sizi yeni yerlere gönderecek” ve Bungie’nin web sitesinde yayınlanan bir göreve göre yeni yağma ve faaliyetler olacak.

Warmind’in sürümü, Destiny 2 için Season 3’ünkiyle aynı olacak. Bungie, oyunun geleceği için yol haritasını güncelledi. Bu güncellemenin sezonluk Potansiyel sıralamalar, özel maçlar, kasa alanında artış, çoklu donanımlı duygular için destek, Egzotik silah Masterworks ve daha fazlasını ekleyeceğini biliyoruz. Yaz sezonunun ilerleyen saatlerinde, Sezon 3’te de ödüller, yeni bir mevsimlik etkinlik, Faction Rally geliştirmeleri ve Egzotik zırh sandbox’ında değişiklikler yapılacak. Eylül ayında sezon 4, donanım koleksiyonları, silah yuvası değişiklikleri ve daha fazlasını getirecek.

3. Sezon ayrıca, Pota içeriğinin nasıl ele alındığına ilişkin önemli bir değişikliği de işaret eder. Warmind’den (ve bundan önceki Curse of Osiris) gelen tüm yeni haritalar, DLC’ye sahip olsun ya da olmasın, tüm oyunculara eşleştirmede kullanılabilir. Bununla birlikte, yeni eklenen özel maçlarda haritaları oynatmak için DLC’yi satın almanız gerekir.

Kaynak: 1