Destiny 2 Güncellemesi Solstice of Heroes’u Başlatıyor

Destiny 2 Güncellemesi Solstice of Heroes’u Başlatıyor

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2‘nin Year 2 son büyük etkinliği şimdi yeni bir güncellemeyle aktif. Yama 2.5.2 şimdi çıktı. Bu da sınırlı bir süre modu ve çeşitli kozmetiklere sahip olan Solstice of Heroes 2019’un başlangıcına denk geliyor.

Güncellemenin yayınlanması büyük bir etkinliğin başlangıcını işaretlerken, yamanın kendisi pek de önemli yeni özelliklere sahip değildir. Bunun yerine, büyük ölçüde Lord of Wolves’dan başlayarak oyunun çeşitli alanlarını düzeltmek veya geliştirmek ile ilgilenir. Exotic, Crucible’da geç egemen oldu. Öyle ki Bungie, kontrol edilmeden Iron Banner’a katıldıklarında oyuncuları bir amblemle ödüllendirdi. Fakat bu yama bunun bittiğini belirtir. Pompalının etkili menzili azaltıldı ve av pompalı şimdi Release the Wolves modundayken daha az cephane sağlayacak.

Triumph Hall, Emperor’s Gladiator ve Scoundrel in Uniform’u tamamlamanın daha da zorlaştırılması gibi bazı ayarlamalar görüyor. Tam bir Leviathan ekipmanı setine ihtiyaç duymaktansa, şimdi sahip olduğunuz adete bağlı olarak ilerleme kazanacaksınız. Ek olarak, Bungie, oyuncuların alternatif karakterleri kullanarak haraç toplamasını sağlayan bir aksaklığa değindi; bunu Bad Juju katalizörünü veya ifade elde etmek için yapanlar, gereksinimlerini doğru şekilde yerine getirene kadar bu şeylere artık erişemezler.

Iron Banner henüz çıkmış olabilir, ancak Bungie de bazı değişiklikler yaptı. Bu da el bombası ve kılıçla öldürme içeren görev adımlarını tamamlamayı kolaylaştırdı. Aynı şekilde Menagerie, Heroic versiyonunun ilk tamamlanmasından sonra oyunculara bir kılıç garantisi verecek şekilde güncellendi. Sonraki tamamlamalarda kılıç verme şansı % 25’tir.