Destiny 2 Yama: Gambit Güncellemeleri ve Silah Değişiklikleri

Destiny 2 Yama: Gambit Güncellemeleri ve Silah Değişiklikleri

Destiny 2 Yama

Destiny 2 Yama

Drifter Sezonu, 2019’daki üç Annual Pass içerik genişlemesinin ikinci başlangıcını başlatan Destiny 2’ye geldi. Yeni sezonun yanı sıra Bungie, Gambit modunda bir dizi değişiklik yapan, yeni içeriğin merkezinde yer alan ve çok fazla silah değiştirecek gibi görünen oyun için büyük bir güncelleme yaptı.

Bungie‘nin blogunda detaylandırıldığı gibi, 2.2.0 Güncellemesi Gambit’in nasıl çalıştığını çok iyi değerlendiriyor. İlk olarak, Primeval patron düşmanın, bir tur toplama sopası yerine hemen yerine ortaya çıktığı, her Gambit karşılaşmasının üçüncü turu şimdi ani bir ölüm olayından daha fazlasıdır. Böylece işleri önemli ölçüde hızlandırır.

Gambit maçlarında düşmanlarınıza karşı gönderebileceğiniz Taken engelleyiciler de değiştirildi: gidenler, Taken Phalanx, Knight ve Ogre. Phalanx’tan daha az sağlık gerektiren küçük engelleyici olarak Taken Goblin tarafından değiştirildiler; Knight’dan daha sağlıklı olan orta engelleyici olarak Taken Captain; ve Ogre’den daha sağlıklı, büyük engelleyici olarak Taken Knight. Güncelleme ayrıca Bungie’nin 2 Nisan’da oyuna girmesi gerektiğini söylediği Gambit özel maçlarının da temelini oluşturuyor.

Güncellemede birçoğu silah etrafında dönen bir sürü başka değişiklik var. Çifteler, Bungie’nin özellikle Crucible olmak üzere silahlara farklı bir vurgu yapmaya çalışmasıyla önemli ölçüde ayarlandı. Artık tam otomatik modda bile daha yavaş ateş ediyorlar, ancak daha fazla hasar veriyorlar. Whisper of the Worm gibi bir takım silahlar, cephane rezervlerini ayarladı ve indirdi. Trace Rifles gibi çeşitli silah türleri, oyunun oyuncu-vs-çevre bölümlerinde daha kullanışlı hale getirmek için yabancı düşmanlara karşı etkinliklerini arttırdı. 2.2.0 güncellemesi için tam yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.