Destiny: Xur Silahları, Donanımları ve Bölgeleri geliyor.

Destiny: Xur Silahları, Donanımları ve Bölgeleri geliyor.

Xur, yani Destiny’nin seyahat haftasonu egzotik tüccarı, güzel boyacısı (yada kötü), cehennem temalı yağlıboya manzaracısı ve tam yuvarlak döşeme dehası geri döndü. Bu hafta, Hangar’ın girişinde, Kule’de. Bazen bütün gün ayakta duran ve giden gemileri izlemekten hoşlanıyor. İçinde kimlerin bulunduğu, nerede oldukları ve nereye gideceği hakkında küçük hikayeler hazırlıyor.

Neyse, ne satıyor pekala bu Xur?

• Alpha Lupi’nin Tacı (Egzotik Titan göğüs zırhı) – 13 Strange Coins

• Shinobu’nun Yemini (Egzotik Avcı eldivenleri) – 13 SC

• Ram (Egzotik Warlock kaskı) – 13 SC

• Invective (Egzotik av tüfeği) – 23 SC

• Eski Engram (özel silah engramı) – 31 SC

• Invective ve Storm’s Reproach (Egzotik silah ve süsleme kombo) – 30 SC ve 25 Gümüş Toz

• Truth ve Altının Kalbi (Egzotik silah ve süsleme combo) – 30 SC ve 25 Gümüş Toz

• Egzotik Kırık Çömlek Parçası – 7 SC

• Üç Parça – 7 SC

• Cam İğne – 3 SC

İyi olan şey ne? Bu hafta Warlock’lar ve Avcılar en iyi zırhı alıyor. Warlocks’ın Ram’ı, Stag (çöp olan) ile kolayca karışırken, Ram size ekstra savunma sağlar ve her dövüş vuruşuna HP çalma özelliği ekler. Bu, alınan her hasarda sizin için bir iyileşme anlamına geliyor, ama aynı zamanda, sınır dışı kalan Soul Rip perkunu donanabileceğiniz, her el / yüz etkisinde de Nova Bomb’ın cooldownunu alabileceğiniz anlamına geliyor. Tek soru, gerçekten,Nova Bomb’nuzun yeniden doldurmasını sağlayan Obsidian Mind’ın üzerinden geçmek isteyip istemediğiniz.

Hunters’lara gelirsek, Shinobu’nun Yemini özellikle zorlu işlerde çok iyi bir egzotik dansçı bıçağıdır. Fazladan bir Skip Granede hediyesi bombaların gücünü artırırken, ekstra bir tracker daha eklemekte. Bu da müthiş bir taktiksel güç demektir. Alpha Lupi’nin Titans ‘Crest’i ise baya bir sağlam. Onu ateşlerken size ekstra gök cismi düşürecek ve HP yenilemenizi hızlandıracak. Güvenilir bir destek Egzotik, ancak hemen hemen ondan başka giyebileceğiniz güçlü bir zor yok.

Silah açısından ise herkese göre bir silah var. Invective canavar gibi bir pompalı tüfek ve ayrıca artırılmış isabet oranıyla modlanabilir halde. Birazda ona özel bi kaç hileden bahsedelim. Cephanesi zamanla yenilenebiliyor, full otomatik şekilde ateş edebiliyor(harbiden çok seri ateş ediyor) ve son şarjörde bonus hasar veriyor. Bir şeye yaklaşın, üzerine yürüyün, tetiğe basın ve ölüşünü izleyin.

Buna ek olarak, Xur’un yeni Egzotik silah kombinasyonlarından biri olarak, ekstra ücret karşılığında Storm’s Reproach süslemesiyle Invective’i seçebilir ya da Truth’u (yakınlık sensörü olan mükkemmel bir roket atar) Heart of Gold süslemesiyle seçebilirsiniz.

Her zamanki gibi, Xur pazar günü saat 12’ye kadar  olacak ve bir hafta daha kalacak.