Deus Ex Sistem Gereksinimleri

Deus Ex Sistem Gereksinimleri

Deus Ex

Deus Ex

Deus Ex, Ion Storm tarafından geliştirilen ve Eidos Interactive tarafından yayınlanan 2000 yılı rol yapma video oyunudur. 2052’de siber punk temalı bir distopya dünyasında geçen öykü, eşitsizlik ve ölümcül bir vebası tarafından tahrip olan bir dünyada düşman güçlerle savaşmaya hazırlandığınan, nanoteknoloji tarafından insanlık önündeki yeteneklere sahip olan bir anti-terörist ajan JC Denton’ı izliyor. Görevleri onu, Triad, Majestic 12 ve Illuminati ile çatışmaya iten bir komplo içinde dolaştırıyor.

Deus Ex’in oynanışı, birinci şahıs nişancı unsurlarını gizli unsurlar, macera ve rol yapma biçimleriyle birleştirerek görev ve görevlerinin çeşitli şekillerde tamamlanmasını ve sonuçta farklı sonuçlara yol açmasını sağlıyor. Birinci şahıs perspektifinden sunulan oyuncu, Denton’un silah becerileri ya da kilitlenme gibi çeşitli yeteneklerini kişiselleştirebilir, bu alandaki etkinliğini artırabilir; bu, keşfin farklı yollarını ve diğer karakterlerle etkileşim kurma veya başka karakterleri manipüle etme yöntemleri açar. Oyuncu, ana görevlerden özgürce hareket ederek yan görevleri tamamlayabiliyor. Bu da oyuncuları yetenekleri yükseltmek ve ana görevlerin üstesinden gelmeye yönelik alternatif yollar bulmak için tecrübe puanlarıyla ödüllendirebilir.

Beceri puanları, bir karakterin onbir farklı alanda yeteneklerini geliştirmek için kullanılır ve oyunculara karakterlerini özelleştirmenin bir yolunu sağlamak için tasarlanmıştır; bir oyuncu, tabanca veya tüfekler ile yeterliliği artırarak, muharebe odaklı bir karakter yaratabilir; oysa kilit alma ve bilgisayar korsanlığı becerilerine odaklanarak daha çarpıcı bir karakter yaratılabilir. Her bir beceride dört farklı seviyede yeterlik vardır; beceri noktası maliyeti her ardışık seviye için artmaktadır.

Deus Ex Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 95/98
 – İşlemci: 300 MHz Pentium II veya Duron
 – Bellek: 64 MB
 – Ekran Kartı: GeForce2 or Radeon 7500
 – Sabit Disk: 150 MB boş alan