Devil May Cry 5 Güncellemesi Bloody Palace Ekliyor

Devil May Cry 5 Güncellemesi Bloody Palace Ekliyor

Devil May Cry 5 Güncellemesi

Devil May Cry 5 Güncellemesi

1 Nisan’daki nadir ve faydalı oyun haberlerinde Capcom, Devil May Cry 5‘e Bloody Palace (Kanlı Saray) modunu ekledi. Bloody Palace, Devil May Cry 5’teki oyunun ‘endgame’dir. Oyuncuların sınırlarını zorlamak için tasarlanmış 101 katlı bir mücadele challenge’ıdır. Devil May Cry 2‘den beri serinin temelini oluşturuyordu ve serinin takipçilerinin yıllarca meşgul olma ihtimalini en yüksekte tutuyordu. Bloody Palace’a girmeden önce tercih ettiğiniz Dante, Nero veya V karakterini seçebilir ve ardından o kadar çok düşmana parmaklarınızın ne kadar dayanabileceiğini test edebilirsiniz.

Devil May Cry 5’ten bahsedersek, Dante ve Nero’nun oynanabilir karakterler olarak geri döndürülmesini ve “V” adlı yeni bir karakterin özelliklerini taşır. Oynanış, hızlı tempolu “şık aksiyon” a odaklanan Devil May Cry serisindeki diğer oyunlara benzer. Oyuncu, çeşitli saldırı ve silahlarla şeytan ordularıyla savaşır ve hareket çeşitliliği, kombo uzunluğu ve kaçma saldırıları gibi çeşitli faktörlere dayalı olarak savaşta bir stil derecesi alır. Oyundaki müzik, oyuncunun savaştaki performansına bağlı olarak değişir.

Nero, Red Queen kılıcı, Blue Rose çift namlulu tabancays ve Devil Breakers adı verilen yeni robotik kollara, düşmanı yerinde dondurmak için bir mesafeden kapma ya da durma zamanı gibi çeşitli fonksiyonlara sahip. Damga kılıcı Rebellion ve şeytani kılıcı Sparda ile birlikte Dante, iki yeni Devil Arms, Cavaliere adında bir motosiklette bir araya getirilmiş bir çift el testeresi silahı ve Balrog adında ateşli eldiveni ve botlara sahiptir. Ek olarak, Dante ayrıca Devil May Cry 3‘te tanıtılan Cerberus nunchaku’nun daha güçlü bir versiyonunu da kullanır.