Devil May Cry 5 Nintendo Switch’e Gelebilir

Devil May Cry 5 Nintendo Switch’e Gelebilir

Parite, Express ile yakın tarihli bir röportajda duyarlılığı dile getirdi ve merakla beklenen hack-and-slash ünvanını Nintendo platformuna getirmek için herhangi bir plan olup olmadığını sordu.

Walker ve Itsuno, “Switch için hiçbir şey açıklamadık” dedi. “Şahsen biz Switch’te bir Devil May Cry oyunu oynamayı çok isteriz. Switch üzerindeki her şeyi kullanmak isteyenlerden biriyim. Port isteğimiz sürüyor. ”

İlginçtir ki Parite, Capcom’un platform için henüz bir şey açıklamadığını ancak değişebileceğini belirtti.

Walker ve Itsuno, “Her iki şekilde de, Switch için hiçbir şey açıklamadık, bu yüzden ne olacağını görmek için bekleyelim” dedi.

 

Beklediğiniz gibi, Switch’de bu oyunu oynamayı ümit eden birçok Devil May Cry hayranı, bir Switch portunun gelebileceği konusunda ufak bir ipucu gibi görünen cevabın “ne olacağını görmeyi bekleyelim” bölümüyle özellikle ilgiliydi.

Şu an itibariyle, Devil May Cry 5 yalnızca PS4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor ve gelecek hafta piyasaya sürülecek ve bu durum değişmeyecek. Fakat Capcom, oyunlarının birçoğunun lansmanından sonra Switch’e geçmesini sağladı ve bu yüzden bu masada seçenekler çok fazla. Devil May Cry 5 sadece sistem üzerinde çalışabilmeli, aynı zamanda takımdan gelen arzu da orada gözüküyor.

Devil May Cry 5 bu hafta, 8 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.