Marvel's Avengers Betası 6 Milyondan Fazla Oynandı

Marvel's Avengers Betası 6 Milyondan Fazla Oynandı

 Crystal Dynamics ve Eidos Montréal şirketler tarafından ortaklaşa geliştirilen aksiyon-macera türünde ki video oyunu PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia ve PC platformları için Square Enix tarafından yayınlanacak. 

 Uzun süredir oyunseverler tarafından merakla beklenen Marvel oyununun beta sürümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yayınlar yayınlanmaz oldukça büyük bir ilgi gören oyun 10 günde yaklaşık 6 milyondan fazla oyunsever tarafından oynandı. Toplamda 27 milyon saatten daha fazla bir süre oynanan beta sürüm beklenenden fazla ilgi görmesi geliştirici ekibi bir hayli sevindirdi. 

 Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Marvel's Avengers'ın beta sürümünü hala deneyimleme fırsatı bulamadıysanız 4 Eylül'e kadar ücretsiz bir şekilde indirip Steam'den oynayabilirsiniz. Square Enix tarafından Marvel's Avengers'in beta sürümü hakkında paylaşılan istatistiklere bakacak olursak, toplamda 6 milyondan fazla kullanıcı oyunu oynadı ve oyunseverler 27 milyon saatten fazla oyunu deneyimleme fırsatı buldular. Oyunu oynayan oyunseverler tarafından toplamda 300 milyondan daha fazla düşman öldürülüp 175 bin de donanım bulundu. Aynı zamanda 200 milyon Hulk Smash yapıldı ve 22 milyon Hulkbuster çağrıldı. Iron Man ile 3 milyon saat oynan oyunseverler toplamda 29 trilyon (kWh) Arc Reaktör enerjisi tüketti. 

 Şuanlık ön siparişte olan Marvel's Avenger Steam üzerinden 289 TL'ye oyunu erkenden kütüphanenize ekleme fırsatı bulabilirsiniz. Beta sürümü 4 Eylül'e kadar sürecek olan oyun için geliştirici şirket oyunu piyasaya sürmeden birkaç iyileştirme yapacaklarını açıkladı.