Dino Crisis 2 için modern bilgisayarlarla uyumlu hale getiren mod şimdi mevcut

Dino Crisis 2 için modern bilgisayarlarla uyumlu hale getiren mod şimdi mevcut


Mayıs 2020’de Dino Crisis Rebirth’ün piyasaya sürülmesiyle Capcom’un klasik dinozor oyununu modern PC’lerle uyumlu hale getirmeye yönelik fan yapımı bir remastered projesi gerçekleşti. Ve şimdi benzer bir proje Dino Crisis 2 için de mevcut.

Dino Crisis 2 Classic Rebirth’te bazı eski teknolojiler değiştirilerek oyunun yeni PC’lerde daha akıcı hale getirilmesi amaçlanmıştır. Artık DirectDraw 7 yerine daha iyi uyum için Direct3D 9 kullanılmaktadır. Ayrıca, DirectInput 7 yerine XInput, RawInput ve diğer teknolojiler kullanılmaktadır. Mod ayrıca ses için XAudio2 desteği eklerken, ek kodeklere ihtiyaç duymayan özel bir video oynatıcı da içermektedir.

Bu remastered versiyonda orijinal oyunda yanlış olan birçok detay düzeltilmiştir. Eksik veya bozuk grafik efektleri geri getirilirken, müziğin sorunsuz çalınması sağlanmış ve eksik ses efektleri eklenmiştir. Ayrıca ses seviyeleri ayarlanmış ve kare hızı sorunu da çözülmüştür. Böylece oyunu artık 20, 30 veya 60 kare hızında sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Dino Crisis 2 Classic Rebirth modunu web sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

[Playground](https://www.playground.ru/dino_crisis_2/news/388681) sitesinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.