Dino Crisis, Capcom’un yakın zamanda yaptığı bir ankette en çok talep gören oyunlardan biri haline geldi.

Dino Crisis, Capcom’un yakın zamanda yaptığı bir ankette en çok talep gören oyunlardan biri haline geldi.

Capcom’ un terk edilmiş oyunlar hazine dolu ve hayranlar tarafından yıllardır beklenen canlanmalarının sadece birkaçı Dino Crisis kadar heyecan yaratıyor. Dino Crisis serisinin canlanması, hayranların sürekli talep ettikleri şeydir ve son zamanlarda bunun yeni bir örneğini aldık.

Geçen ay Capcom, hayranlara potansiyel olarak canlanabilecek bazı eski markalarının hayranlarına ilgi duyup duymadıklarını sorduğu bir anket gönderdi ve beklendiği gibi, Dino Crisis hayranları sahneye tam donanımlı çıktılar. Capcom, Twitter’da, anketi cevaplayanlar arasında en sık bahsedilen kelimeler ve isimlerden bazılarının yer aldığı bir kelime karışımı yayınladı ve Dino Crisis en çok talep edilen oyunlardan biri oldu.

Ayrıca Mega Man, Darkstalkers, Ace Attorney, Dead Rising, Onimusha ve Breath of Fire gibi diğer popüler Capcom IP’leri ve aktif ve başarılı projeler Resident Evil, Monster Hunter, Street Fighter ve Devil May Cry da bahsedildi.

Elbette, bu en yakın gelecekte gerçekleşmek zorunda değil, ancak birçok eski Capcom markasının hayranları belirli oyunlara ve canlanmalara olan taleplerini açıkça belirtiyorlar. Umarız bu şirketin kararlarını etkiler.