Dishonored 2: Death of the Outsider Fragmanı Yeniden Billie Lurk’u Tanıtıyor!

Dishonored 2: Death of the Outsider Fragmanı Yeniden Billie Lurk’u Tanıtıyor!

Billie Lurk Death of the Outsider’da Olacak!

Cool isimli suikastçı yeniden ışıkları üzerine topladı! Billie Lurk, Dishonored mitleri boyunca belirgin bir rol oynamıştır: İmparatoriçe Jessamine Kaldwin’in öldürülmesinde suçlu bulunmuş, Dunwall’un Bıçağı genişlemesi sürecince de Daud tarafından desteklenmiştir. Hatta Dishonored 2’de bile bazı işlere karışmıştır. Bu oyunun bir sonraki genişlemesi olan Death of the Outsider’da sonunda yıldız oluyor. Böylece Bethesda’da, kendisi ve oyuna ne getirdiği hakkında daha fazla bilgi veren yeni bir video ortaya çıkardı.

Dikkat Spoiler- Billie, Dunwall Bıçağı’nda öldürme işini kolayca halletmişti ancak Dishonored artık onu muhtemelen daha sessiz bir hayat içine kaydırıyor. Açıkçası, bu planlandığı gibi de gitmiyor ve son bir iş için akıl hocası olan düşman Daud’la tekrar bir araya geliyor.

Arkane yaratıcı yönetmeni Harvey Smith videoda “Death of the Outsider’da onu tekrar bir araya getirmek istiyor, hayatında yeniden bir amaç buluyor ve harekete geçiyoruz” demekte. “Daha iyi şeyler yapmak için değişecek.”

Death of the Outsider’da, Billie, daha önce görülmemiş güçleri ve araçları kullanıyor; buna, Sliver of the Eye’da dahil; bu, muhtemelen ona özel görsel yetenekler veren doğaüstü bir yetenek olacak.  

Dishonored 2: Death of the Outsider 15 Eylül’de çıkacak.