Disney Plus'ın Artık 100 Milyon Abonesi Var

Disney Plus'ın Artık 100 Milyon Abonesi Var

Lansmandan yalnızca 16 ay sonra Disney + dünya çapında 100 milyon ücretli aboneye ulaştı. Yıllık hissedarlar toplantısında konuşan Disney CEO'su Bob Chapek, dönüm noktasının “daha da hırslı olmamız için bize ilham verdiğini” ifade etti.

Chapek, sayılar ve içerik açısından bakıldığında, artan çeşitliliğin yeni bir “yılda 100'den fazla içerik hedefi” olduğunu söyledi. “Buna Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars ve National Geographic dahildir. Doğrudan tüketiciye yönelik işimiz şirketin en büyük önceliğidir ve sağlam içerikler büyümeymizi her geçen gün hızlandırmaya devam edecektir.”

Bu 100 milyon abone sayısı her ne kadar şaşırtıcı bir sayı olsa da, Disney +, tüm yayın hizmetlerinde olduğu gibi, arkadaşlar arasında oturum açma bilgilerinin paylaşılabildiği için gerçek izleyici sayılarının daha yüksek olabileceğini de belirtiyor. Her şeye rağmen, Disney + açık bir şekilde başarılı bir lansman sonrası süreç geçirdi ve geçen yıl birçok başarılı yapıma imza attı.

Şu an platformda birçok dikkat çeken yapım bulunuyor. Eğer siz de bu yapımları izlemek istiyorsanız bir an önce kayıt olabilirsiniz.