Doğrulanmamış Görüntülerde Siyah PS5 Denetleyicisi Ortaya Çıktı

Doğrulanmamış Görüntülerde Siyah PS5 Denetleyicisi Ortaya Çıktı

Twitter'da yayınlanan ve muhtemelen True-Gaming formunda ortaya çıkan birkaç görüntü, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in siyah DualSense'ini ortaya çıkardı. Görüntülerde ortaya çıkan kontrolörün 180 mm genişliğinde ve 120 mm yüksekliğinde olduğu da görünüyor.

Görüntüler orijinal olsa bile, görüntüler prototip sürümleri veya bir geliştirici kit için tasarlanmış olabilir, yani nihai perakende ürün tasarımıyla eşleşmeyebilir.

,

Sony, PlayStation 5'in DualSense denetleyicisini resmi olarak Nisan ayında tanıttı ve önceki DualShock pedlerinden farklı bir tasarımla karşımıza çıktı.

Resmi olarak ortaya çıkan DualSense, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler, yerleşik bir mikrofon, el tetikleri ve ışık çubuğunda meydana gelen yeniliklerde dahil olmak üzere oldukça şık bir tasarımla karşımıza çıktı.

Sony, bu hafta PS5'in denetleyicisi ve aksesuarları için tüm açılardan yeni görüntüler yayınladı.

Ayrıca PS5'in eski konsol aksesuarlarıyla uyumluluğu hakkında yeni ayrıntılar yayınlayarak PS4 denetleyicilerinin PS5 oyunlarıyla çalışmayacağı doğrulandı. Bununla birlikte, DualShock 4, geriye dönük uyumluluk aracılığıyla PS4 oyunlarıyla çalışacaktır.