Dragon Age hayranları Dreadwolf’un tanıtımı öncesi endişeli: “Korkuyorum ki hayallerim yıkılacak

Dragon Age hayranları Dreadwolf’un tanıtımı öncesi endişeli: “Korkuyorum ki hayallerim yıkılacak

Dragon Age hayranları için uzun bir on yıl oldu. Dragon Age: Origins (2009), Dragon Age 2 (2011) ve Dragon Age: Inquisition (2014) gibi üç hızlı yayınla birlikte, onlar Dark Horse çizgi roman serisi ve “Dragon Age: Redemption” animasyon dizisi gibi ortamlarla idare etmek zorunda kaldılar.

Dragon Age: Dreadwolf beklentisi toplulukta zirveye ulaştı ve birçok kaynak, BioWare’in bu yaz oyunun çıkış tarihini açıklayacağını belirtiyor. Geçen yılki “Dragon Age Günü” sırasında BioWare, “2024 yazında tam açıklamayı yapacaklarını” ve söylentilere göre oyun üzerindeki ilerlemenin oldukça umut verici olduğunu söyledi.

Electronic Arts, Dragon Age: Dreadwolf’un mali yıl sonuna kadar, yani Mart 2025’e kadar piyasaya sürüleceğine inanıyor. Ancak BioWare, Dreadwolf’dan “çok memnun” olduklarını iddia ettiğine göre, oyun muhtemelen tatil döneminden önce çıkacak. Tüm bu işaretler, çıkış tarihinin yaklaşan Summer Game Fest etkinliğinde açıklanacağını gösteriyor.

Yine de, ortalama bir Dragon Age hayranının ruh halinden bahseden topluluk, aşırı sevinmemeyi tercih ederek temkinli bir iyimserlik koruyor. Bu şaşırtıcı değil: Dragon Age Günü’nde sürekli kutlama yaparak beklentilerinizi boşa çıkarırsanız, umutlarınızı kırarsınız.

“Beni beklemelerini istiyorum ama aynı zamanda hayallerimin yıkılacağından korkuyorum” diyor bir Reddit yorumcusu. “Olası hayal kırıklıklarını ve acıları önlemek için biraz şüphe taşımak mantıklıdır” diyor başka bir yorumcu.

Summer Game Fest 7 Haziran’da başlayacak.