The Elder Scrolls Online 26 Nisan'a Kadar Ücretsiz Oldu

The Elder Scrolls Online 26 Nisan'a Kadar Ücretsiz Oldu

ZeniMax Online Studios'un devasa çok oyunculu oyunu The Elder Scrolls Online önümüzdeki hafta ücretsiz olarak piyasaya sürülecek. Oyuncular, temel oyunu ve antik Morrowind DLC'yi bugünden 26 Nisan'a kadar istedikleri zaman deneyebilirler.

Ücretsiz deneme sürümü, dört farklı sınıfı deneyimlemenizi sağlar ve Battlegrounds ve Alliance War PvP'ye erişim sağlar. Temel oyundaki tüm alanları oynayabilirsiniz, Skyrim, Hammerfell, vb. Ayrıca Morrowind genişlemesine katılan Vvadernfell adasını da keşfedebilirsiniz.

Deneme sürümü, TESO ve uzantılarındaki bazı indirimler için de geçerlidir. Temel oyunun Standart Sürümü şu anda 4,49 £'dan %70 indirimli. Alternatif olarak, temel oyunda Morrowind, Summerset, Elswell, Greymoor ve Blackwood dahil olmak üzere tüm büyük genişleme paketleriyle birlikte gelen The Elder Scrolls Online: Blackwood'u %67 indirimle satın alınabilir durumda. 

The Elder Scroll oyunlarından birini oynamadıysanız 26 Nisan'a kadar ücretsiz olan The Elder Scrolls Online’ı Steam'den deneyimleyebilirziniz. Kampanya boyunca ücretsiz olarak oynayabileceğiniz The Elder Scroll Online, ilk kez 2014 yılında piyasaya sürüldü ve toplam 8 yılda 20 milyondan fazla oyuncuya ulaşarak oyunseverlerin vazgeçilmez oyunlarından biri haline geldi.