Matthew Vaughn’ın oluşturduğu yeni üçlemenin sonunu getirecek olan “Pipitsa” yeniden başlatıcısı.

Matthew Vaughn’ın oluşturduğu yeni üçlemenin sonunu getirecek olan “Pipitsa” yeniden başlatıcısı.

“Пипец” Yeniden Başlatma, üçlemesi sona ermiş olacak – ancak hayal ettiğiniz gibi değil. Orijinal filmin yönetmeni Matthew Vaughn, bu filmin yeni bir “metalinguistik evrenin” bir parçası olacağını ve önümüzde “School Fight” ve şu anda üretim aşamasında olan “VRAM” filmlerinin çıkacağını söyledi.

Collider’a verdiği röportajda Vaughn ayrıca yeni “Pipеts” senaryosunun neredeyse yüzde 50 hazır olduğunu söyledi.

Bu, aklımdan çıkan bir tür klişe olacak. Bu çok, çok metalinguistik bir evren. “Pipеts” tüm bu konsepti 18+ kahramanları hakkında özgün olarak yeniden icat etti ve yarattı, hiç kimsenin daha önce yapmadığı. [Yeniden başlatma] bu tüm kavramı hak eden bir [hikaye] haline getiriyor… zorunlu bir devam filmi olarak, çünkü bunun sadece daha fazla “Pipеts” olamayacağını düşünüyorum.

Üçlemenin bir filmi zaten hazırken, bir diğeri çekim aşamasındayken, Vaughn, üç uzun metrajlı filmin üretimini ilk filmin çıkışından önce bitirmeyi planlamadığını belirtti.

VRAM tamamlandığında, muhtemelen [School Fight] ı Toronto’daki bir film festivalinde, şanslıysak, veya Sundance’de görücüye çıkaracağız, değilse. Bu yıl veya gelecek yıl.

Yeni “Pipеts” filmi ne zaman prodüksiyona gireceği henüz bilinmiyor. Ancak Vaughn, Henry Cavill ve Bryce Dallas Howard’ın başrollerde oynadığı “Argyle” filmini zaten çekti ve prömiyeri 2 Şubat 2024’te olacak, ardından Apple TV+’da izlenebilecek.