Dragon Ball FighterZ Sonraki DLC Karakterleri Goku ve Vegeta’yı Sergiledi

Dragon Ball FighterZ Sonraki DLC Karakterleri Goku ve Vegeta’yı Sergiledi

Dragon Ball FighterZ Sonraki DLC Karakterleri

Dragon Ball FighterZ Sonraki DLC Karakterleri

Bandai Namco geçtiğimiz günlerde, Goku ve Vegeta’nın klasik versiyonlarını Dragon Ball FighterZ‘e gelecek olan iki DLC karakteri olacağını belirtmişti. Yayıncı önümüzdeki ay yayınlanmasından önce, bir çift yeni fragman paylaştı ve böylelikle hayranlara, yaklaşmakta olan iki savaşçıya ilk izlenimlerini sundu.

Goku ve Vegeta’nın her iki temel formu da Dragon Ball Z‘deki Saiyan Saga’dan çıktıktan sonra modellenmiştir. Goku, orjinal antrenmanını yaptı ve Uçan Nimbus’unda maçın başlangıcına uçtu. Onun hamlesi de aynı şekilde öncelikle bu serinin çağından alınmıştır. Kamehameha ile birlikte Spirit Bomb’u serbest bırakabilir ve gücünü artırmak için Kaioken’i kullanabilir.

Dragon Ball FighterZ Goku

Bu arada Vegeta, beline doğru kuyruk sargısını tamamlayan ikonik Saiyan zırhını giyiyor. Seride yoldaş Nappa’yı öldürmek için kullandığı hareketle, Galaxy Breaker’ın yanı sıra Galick Gun saldırısına imza atabilir. Vegeta’nın bu saldırıları videoda sergilediğini izleyebilirsiniz.

Dragon Ball FighterZ Vegeta

Bandai Namco henüz Goku ve Vegeta için bir tahliye tarihi ya da fiyatlandırma detayları açıklamamıştır, ancak çift Ağustos ayında teslim edilecek. Önceki DLC karakterleri Vegito ve Fused Zamasu gibi, her biri için $5 US / £4 / $7.55 AU fiyat karşılığında satın alınabilir. Yeni savaşçılar Dragon Ball FighterZ sezon geçişine de dahil oldular. Bu, $35 US / £22 / $40.95 AU fiyatındadır ve oyuncuların yayınlandıktan sonra sekiz DLC karakterine erişmesini sağlar.

Dragon Ball FighterZ PS4, Xbox One ve PC için şimdi mevcuttur. Oyunun ayrıca 28 Eylül’de Nintendo Switch için de yayınlanması planlanıyor. O zamandan önce Bandai Namco, Ağustos ayında bir süredir Switch versiyonu için açık bir beta tutacaktır.