Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Dövüşçü Olarak Jiren’i Ekliyor

Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Dövüşçü Olarak Jiren’i Ekliyor

Dragon Ball FighterZ Jiren

Dragon Ball FighterZ Jiren

Dragon Ball FighterZ‘te katılacak bir sonraki dövüşçü, Dragon Ball Super’s Tournament of Power’ın ana karşıtı olarak görev yapan Pride Troopers’ın inanılmaz güçlü üyesi Jiren olarak görünüyor. Her ne kadar geliştirici Arc System Works ve yayıncı Bandai Namco henüz Jiren’i resmen ilan etmediyse de, Japon dergisi Shonen Jump’ın onu gösteren çevrimiçi bir taraması yayınlandı.

Görebileceğiniz görüntü, Dragon Ball Super anime serisindeki kavgalarını hatırlatan Jiren’le çatışan Super Saiyan Blue Goku’yu içeriyor. Dragon Ball FighterZ logosu belirgin bir şekilde yanlarında yer almaktadır.

17 Ocak’taki gösterimde 26-27 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek Dragon Ball FighterZ World Tour Finals dövüş oyunu için DLC‘si hakkında daha fazla bilginin açığa çıkacağı anlaşıldı. Bandai Namco, bir tweet atarak, söz konusu karakterin büyük olasılıkla Jiren olacağı yönündeki spekülasyona yol açan “Universe 11’den Warrior kavgaya katılıyor” dedi.

Dragon Ball FighterZ DLC‘nin planları, bu karakteri henüz onaylanmadı. Ama Jiren, oyunun ikinci sezonunda ilk içerik olabilir. Dragon Ball FighterZ, dövüş oyunu meraklıları arasında popüler olduğunu kanıtladı ve 2018’deki EVO dövüş oyunu turnuvasında en büyük çekişmelerden biriydi. Bu, Super serisi ve yeni Broly filmi sayesinde popülaritesinin yeniden dirilişi ile birlikte, geliştirici ve yayıncı için oyuna verilen desteği daha da cazip kılıyor.