Star Wars: Knights of the Old Republic ve Star Wars: The Force Unleashed’ten Revan ve Starkiller figürleri duyuruldu.

Star Wars: Knights of the Old Republic ve Star Wars: The Force Unleashed’ten Revan ve Starkiller figürleri duyuruldu.

Hot Toys Şirketi, “Yıldız Savaşları” hayranlarını gerçek koleksiyoncuların kendilerine sahip olmak isteyeceği harika figürlerle memnun etmeye devam ediyor. Bugün sıradan savaşçılardan değil, “Uzak Uzakta Bir Galaksideki” evrene uzun vadeli etkisi olan efsanevi figürlerden söz edeceğiz: Darth Revan ve Starkiller (Galen Marek)!

Darth Revan, “Yıldız Savaşları” evreninde bir zamanlar bir Jedi olan ancak sonra Düzen’den ayrılarak gizemli bir Sith Lordu haline gelen bir karakterdir. İmparatorluk, Jedi Düzeni ve Galaktik Cumhuriyet’e karşı uzun bir savaş yürüttü ve her iki taraf da büyük kayıplar verdi.

31 cm yüksekliğindeki koleksiyonluk figür, kask ve zırh, özel olarak dikilmiş pelerinli kostüm, USB ile beslenen ve LED aydınlatmalı iki ışın kılıcı ve bir taban içermektedir! Tahmini çıkış tarihi – 2025’in 2-3. çeyreği.

Lord Starkiller, yani Darth Vader’ın Gizli Çırakı olan Galen Marek adındaki Jedi dışı Güç duyarlı bir karakter, düşmanlarını öldürmek için gerçek bir “ölüm makinesi”dir. Hot Toys Şirketi, karakterin karanlık özünü, geçmişi hakkında sorular soran bir karakteri sergilemeye karar verdi.

31 cm yüksekliğindeki muhteşem ve korkutucu figür, özenle yapılmış kask ve zırh, usta işi bir kostüm, USB ile beslenen ve LED aydınlatmalı ışın kılıçları, bir taban içerir. Çıkış tarihi Revan ile aynıdır – 2025’in 2-3. çeyreği.